Válogatott: így látja az ismert blogger a magyar EB keretet
Tomasz Mortimer, az ESPN által felkért ismert blogger hosszabb portrét közölt a magyar labdarúgó-válogatottról, és részletesen elemezte az Európa-bajnokságra utazó 23 fős keretet.
Tovább..
FIFA-világranglista: 20. helyen a magyarok
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján Magyarország a huszadik helyen található. A májusi listán a 18. helyen jegyezték a magyar labdarúgó-válogatottat.
Tovább..
Bernd Storck kijelölte a 23 fős magyar Eb-keretet
Király Gábor, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs is benn van a keretben, de egy "újonc" is helyet kapott, aki eddig még sosem lépett pályára az A-válogatottal.
Tovább..
Storck az Eb-kerethirdetésről: Lesznek nem túl népszerű döntések
Bernd Storck fejében összeállt már a szűkített, 23 fős névsor a nyári Európa-bajnokságra, és kedden, délután 3 körül ki is hirdeti a kapitány a szűkített keretet. Nagy meglepetéseket nem ígért a szakember hétfői sajtótájékoztatóján, de mint mondta, kénytelen lesz meghozni olyan döntéseket is, amelyek nem mindenkinek fognak tetszeni. Storck az osztrák kapitány egyik megjegyzésére is reagált.
Tovább..
A német válogatott
Az örök rivális franciák otthonában szeretné a német labdarúgó-válogatott, a nationalelf megismételni az először éppen a franciák által bemutatott bravúrt: aktuális világbajnokként felülni Európa trónjára.
Tovább..
Űzik-hajtják egymást a játékosok
Csütörtökön délelőtt még a regenerálódásé volt a főszerep a válogatott ausztriai edzőtáborában, délután viszont másfél órás, kemény edzést tartott a kerettagoknak a szakmai stáb.
Tovább..